Esküvői dekoráció

Egyszer elérkezik a nap, amikor sokakkal megosztjuk örömünket, hogy házasságot kötünk szívünk választottjával. Általában az ember életében eme alkalom csak egyszer történik meg, ezért nem mindegy, hogy a jeles eseményt milyen környezetben, s persze hangulatban tölti el a násznép.

Cégünk az előbbihez tud hozzájárulni szolgáltatásaival.

Követve a trendek feszített elvárásait, folyamatos fejlesztésekkel kívánjuk még teljesebbé tenni a megálmodott hangulatot.

Természetesen az igényesen, ízlésesen feldíszített termek és asztalok látványa, amihez komplett körű segítséget nyújt a Dekor Fashion, számos lakodalommal, egyéb rendezvénnyel a háta mögött minden igényt, egyedi kívánságot teljesíteni tud. Legyen szó komplett esküvői dekorációról, avagy olyan kiegészítőkről, mint például a meghívók elkészítése.

Egfiatal pár számára az esküvő szerelmük megpecsételése, tehát az egyik legjelentősebb eseménye az életüknek, amit általában a rokonokkal, barátokkal ünnepelnek meg.

Az esküvő alkalmával rendszerint szeretnének minél szebb fényben mutatkozni, ezért körültekintően választanak esküvői ruhát, helyszínt, kiegészítőket.

Mi a következőkkel segíthetünk Önöknek:

Teljes körű esküvői dekoráció az ifjú pár elképzeléseinek, álmainak megfelelően. Élővirág, művirág, papírdekoráció, léggömbök széles szín és méretválasztékával állunk rendelkezésre.

Mi is szeretnénk, hogy erre az eseményre sokáig emlékezzen minden meghívott vendég!

Székszoknya

Emelkedett hangulat elengedhetetlen kiegészítője. Bővülő színválasztékkal tudjuk egyedivé és változatossá varázsolni a Nagy Napot! Szabott székhuzat nem lepel! Kérjétek ajánlatunkat melyben fontos megjelölni a következő adatokat: Mikor lesz a Nagy Nap., Milyen színvilág szeretnétek,. Mekkora létszámmal kell számolnunk., Az ország melyik részen,. Elérhetőséget telefonszámmal amennyiben kérdésünk lenne és az e-mail nem ér oda. A minőségi elegancia szabott formában.

 

Spandex székszoknya

Spandex székszoknya

Szabott székszoknya

Szabott székszoknya

Esküvői meghívó

Általános és egyedi esküvői meghívók széles választékával próbálunk örömteli pillanatokat varázsolni Nektek és maradandó emlékként részt venni vendégeitek mindennapjaiban.
a weblapon található meghívókat a teljesség igénye nélkül nézegessétek és keressetek bennünket a személyes találkozóért. :)

Ültető- és menükártyák, asztalszámok, táblák egyedi design alapján, ültetési rendek különböző méretekben és anyagokra. Papír, tapéta, ponyva vagy akár festővászonra is!

Általános meghívók

Egyedi meghívók

Esküvői kellék, kiegészítő

A nagy naphoz tartozó kiegészítőkben is megpróbálunk a segítségetekre lenni. Kiszűrve a rengeteg gagyit a minőségre helyezve a hangsúlyt. A termékek többsége nem tömeggyártásban készült hanem ahogyan ilyenkor illő egyedi naphoz egyedi kellék. Gyertyaszett, gyűrűpárna, homoköntő edény, szövet hatású szalvéták, kézi horgolású kiegészítők és sok más szép dolog vár rátok bemutatótermünkben.

 

Fotózás, Fotóstúdió

Kreatív-, jegyes-, esküvői fotózás – a reggeli készülődéstől, a szertartásokon át a hajnali órákig – a pillanatképek velünk maradnak!

Fotóstúdiónkban igényes, nyugodt környezetben vállalunk családi-, kismama-, baba-, modell- és portréfotózást. 

..

Kapcsolat űrlap

Üdvözöljük

 

Minden ami a reklámmal kapcsolatos... Közel 15 éve foglalkozunk reklámgrafikával. Az első évtizedben egyedül, majd a folyamatosan változó igényeknek megfelelve, szélesítve szolgáltatásaink körét mára már egy kreatív kis csapattal várjuk a szépre és igényesre fogékony megrendelőinket. Reklámgrafika - Fóliázás - Esküvő ebbe a három termékkörbe próbáltuk összefoglalni mindazt mit érdemes. Kellemes nézelődést és hasznos időtöltést kívánunk. Köszönöm, hogy meglátogattad honlapunkat.

 

Kapcsolat

Dunaföldvár, Paksi u. 2.

Cím/Bemutatóterem: Dunaföldvár, Paksi u. 2.
Telefon: +36 70/512-84-26
Központi e-mail: info@dekorfashion.hu
Iroda: df@dekorfashion.hu

 

 

Szekszárdon előre egyeztetett időpontban!

Telefon: 06 30 422 9701
E-mail: info@dekorfashion.hu

 

MUNKATÁRSAINK

alak.jpg

Czobor Gábor
tulajdonos

+36 70 512 8426

info@dekorfashion.hu

Anda F�bi�n.jpg

Anda Fábián (külsős munkatárs)
fotóriporter, grafikus

+36 30 422 9701, +36 30 692 0078

df@dekorfashion.hu

horvathgabor.jpg

Horváth Gábor
dekoratőr - grafikus

+36 30 692 0078

df@dekorfashion.hu