Esküvői fotózás

Az életetek egyik legszebb napja. Az esküvői fotózás célja, hogy megörökítsük a legszebb pillanatokat, szerelmetek és egyéniségetek kihangsúlyozásával, szeretettel teli hangulatban. Munkánkkal szeretnénk még gazdagabbá, színesebbé, meghítebbé tenni ezeket a pillanatokat, egészen a készülődéstől a menyecske táncig, vagy akár a hajnali mulatozásig.

Jegyesfotózás

A jegyesfotózás az esküvői fotózás főpróbája. A fotózás történhet a nagy nap helyszínén vagy egy általatok választott helyszínen. Cél az is, hogy az esküvő napján oldott és laza légkörben teljen a kreatív fotózás.

A képekből akár tudtok válogatni a köszönő ajándékokra is, vagy az esküvői meghívóba.

Kismamafotózás

 

A Nők életében a legszebb, legörömtelibb és legharmonikusabb időszakot élik át.

Célunk, hogy varázslatos emlékképeket varázsoljunk, az albumaitokba, melyen szerepelhetsz egyedül, vagy pároddal, nagy testvérekkel együtt is.  A képek készülhetnek műteremben vagy szabadban, kellékekkel, vagy a nélkül, a továbbiakban a fantáziánk szab határt, ami higgyétek el határtalan.

 

Babafotózás

 

Pici lábak, kezecskék, szuszogó hang. Ez csak egy kis manócska lehet, élete 7- 10 napjában. Ilyenkor a legaktuálisabb elkészíteni az alvó, ide - oda „pakolgatós” képeket, mert még mélyen alszanak, és nem riadnak fel a hangokra. A helyszínt ti választhatjátok meg, ami lehet saját stúdió vagy otthoni környezet. A fotózás célja, szívmelengető képek készítése, egy új élet kezdetéről.

 

Gyermekfotózás

A leglényegesebb eszköze a Móka és a kacagás. Az elkészült képek a világ legőszintébb mosolyait ölelik át. A fotózás alapja, hogy a gyermekek felszabadultan és természetesen érezzék magukat. Itt kevésbé vannak beállított témák, inkább sodródunk a hangulattal, eseményekkel, persze bele csempészve egy kis pompát.

Portréfotózás

 

A legfontosabb, hogy jellemezzen téged a kép, közel álljon hozzád, Te legyél az. Ne félj attól, hogy ez nem fog menni neked, mert nem vagy modell, mindenkiből ki lehet hozni a NŐ-t vagy a Férfit! Fontos a smink, a ruha esetleg egyéb kellékek. A cél, hogy szép és ízléses képek készüljenek rólad.

Üzleti portré, önéletrajzhoz egy előnyös fotó. Igen, ezt is elkészítjük Neked!

 

Családfotózás

 

A családi képek, kincsei a közös életeteknek. Egy olyan alkalom, amikor senki nem marad le a képről és a képeitek a jókedv és a nevetés határozza meg.  A családi fotózásra a legmegfelelőbb helyszín a szabad tér, bármely évszakban is, a maga varázsával és természetesen Veletek.

Esemény fotózás

 

Egy alkalom, amely fontos emléke lehet az életednek. Legyen az születésnap, keresztelő, házassági évforduló, céges rendezvények.

Rendezvények, események – sport, koncert, színház – fotóriporteri szolgáltatásait is ellátjuk.

Reklám fotózás

 

Tárgyak, ipari létesítmények, cégek termékeinek, épületek reklám fotóinak elkészítése optimális megvilágításban.

Fontos szerepet tölt be, hogy a cégek, szolgáltatások és a weboldalak funkcionális képekkel legyenek gazdagítva.

 

Bölcsödei, Óvodai-Iskolai Fotózás

Ha nem a hagyományos Óvodai fotózást szeretnéd, a telefonnal, ernyővel és a kispaddal, akkor válassz Minket.

Legfőbb célunk, hogy a fotózás ne tűnjön futószalagszerűnek. Szeretjük oldani a hangulatot, akár egy játékkal vagy egy mesével, és ez a nyitottság a fotókon azonnal visszatükröződik.

Jókedv, móka és kacagós pillanatokra számíthattok Velünk.

Kapcsolat űrlap

Üdvözöljük

 

Minden ami a reklámmal kapcsolatos... Közel 15 éve foglalkozunk reklámgrafikával. Az első évtizedben egyedül, majd a folyamatosan változó igényeknek megfelelve, szélesítve szolgáltatásaink körét mára már egy kreatív kis csapattal várjuk a szépre és igényesre fogékony megrendelőinket. Reklámgrafika - Fóliázás - Esküvő ebbe a három termékkörbe próbáltuk összefoglalni mindazt mit érdemes. Kellemes nézelődést és hasznos időtöltést kívánunk. Köszönöm, hogy meglátogattad honlapunkat.

 

Kapcsolat

Dunaföldvár, Paksi u. 2.

 

 

Cím/Bemutatóterem: Dunaföldvár, Paksi u. 2.
Telefon: +36 70/512-84-26
Központi e-mail: info@dekorfashion.hu
Iroda: df@dekorfashion.hu

 

MUNKATÁRSAINK

czobor_gabor.jpg

Czobor Gábor
tulajdonos

+36 70 512 8426

info@dekorfashion.hu

horvathgabor.jpg

Horváth Gábor
irodavezető, dekoratőr

+36 30 692 0078

df@dekorfashion.hu

Anda F�bi�n.jpg

Bereczky Ádám
gyakornok, grafikus, dekoratőr

+36 30 422 9701

df@dekorfashion.hu

KÜLSŐS MUNKATÁRSAINK

Anda FĂĄbiĂĄn.jpg

Anda Fábián
Fotós-fotóriporter

+36 30 422 9701

df@dekorfashion.hu

orovicz_adri.jpg

Szellákné Orovicz Adrienn
Fotós

+36 30 422 9701

df@dekorfashion.hu