Autóüveg fóliázás

Cégünk több mint 20 éve foglalkozik autóüveg fóliázással. Nálunk minden megoldást megtalál, legyen szó akár olcsó, de színtartó belátásvédelmi ablakfóliáról, vagy egyedi technológiájú, teljesen világos egyben ultra-hővédő speciális autófóliáról.

Fóliáink négy árkategóriában több színárnyalatban megtalálhatóak. Összes fóliánk rendelkezik UV szűrő képességgel. Minőségtől függően 3 - 5 - 7 év vagy élettartam garanciát vállalunk anyagainkra. Kedvezőbb áru festett anyagoktól a fémezett hővédő fóliáig minden megtalálható készletünkben. Munkáinkat hivatalosan végezzük, AF engedélyszám és műbizonylat hozzátartozik az általunk telepített fóliákhoz.

Kollégáink természetesen a telepítés során nem szerelik szét autóját, az általunk alkalmazott technikának köszönhetően nem kell a kárpitokat eltávolítani.

Keressen minket bizalommal Dunaföldváron. Kérje véleményünket és biztosan megtaláljuk az Ön számára tökéletes megoldást.

 

Karosszériavédő fóliázás

A karosszéria védő fóliát sokféle képen nevezik: kavicsvédő, fényezésvédő, lámpavédő fólia.... Mindegyik helyénvaló attól függően, hogy teljes vagy részleges fóliázást kérnek a járműre. A speciális poliuretán fóliák alkalmazásával képesek vagyunk a felületet érő energiákat jobban elnyelni ezáltal védelmet nyújtani a karosszériának. A színtelen kővédő fóliának köszönhetően gyári fényezés sértetlen maradhat a kövek, ágak, vandálok behatásai ellen is. Többféle minőségben kínálunk jó minőségű anyagokat az Ön számára. Legyen szó komplett autóvédelemről vagy részleges akár lámpa, küszöb vagy bepakolónyílás védelméről.

Kérdése lenne az anyagokkal kapcsolatban vagy csak tájékozódni szeretne, hogy mi lenne a jó döntés. Keressen bizalommal!

Autócsomagolás

Az autócsomagoló fóliák szerepe napjainkban mindennapossá vált.

Gondoljunk csak a nap mint nap látott taxikra, reklámhordózóként becsomagolt céges autókra vagy akár a matt színekben pompázó különleges járművekre. Ezek mind a fóliának köszönhetik másságukat. Védik az eredeti fényezést, egyben új, egyedi külsőt kölcsönöznek a járműnek.

Megunta a hétköznapit és egyedi színt, designt szeretne, segítünk. A megálmodott grafikát nyomtatott formában megvalósítjuk autóján. Minőségi fóliákkal foglalkozunk, ezért mind anyagainkra, mind munkánkra garanciát vállalunk! Fóliák széles választékával kapcsolatban érdeklődjön kollégáinknál.

Épület-, biztonsági üvegfóliázás

Esztétikus megoldás az energiaárakkal szemben.... Idehaza is egyre elterjedtebb az előrelátó gondolkodás mind a vásárlási szokások mind a befektetések terén. Az épületfóliázás is valami ilyesmi.

Míg a vállalati szektor már régen felismerte, hogy a fólia hővédő képességének köszönhetően mennyi energiát lehet megtakarítani vele miközben árnyékolunk és UV-t is szűrünk vele. A magánember sokkalta az árát pedig megtérülési ideje maximum 5 év és az árak láttán ez egyre csak csökken és még nem beszéltünk a komfortérzet növeléséről, a fakulás megszűnéséről, üvegtörés esetén a szilánkosodás megakadályozásáról sem.

A fóliák sokrétűségének köszönhetően a teljesen halvány hővédő fóliától elkezdve, a tükrös reflektív fólián át, a homokmart akár design fóliáig mindent megtalál egy helyen! Keressen minket és segítünk...

Otthonvédelem fóliákkal

 

Az üvegfóliák feljavítják ablakait, hogy hatékonyabb UV- és hővédelmet adjanak, valamint csökkentsék a vakító ragyogást, védjenek a belátástól és akadályozzák az üveg szilánkosra törését. Ezen előnyök eredményeként egy energiaköltség-hatékony, biztonságos és kényelmesebb megoldáshoz juthat. Különböző sorozataink, különféle megoldásokat jelentenek ablakai problémáira.

Megoldások üzleti ügyfeleknek

 

Megoldások üzleti ügyfeleknek

 

 • A klíma mellett is meleg van nyáron az üvegek közelében?
 • Hatalmas összegeket költ nyáron energiára? Szeretne szebb megjelenésű üvegeket irodájában?
 • Nem szeretné, hogy belássanak a raktárába?
 • Nem látják a monitorokat a besütő naptól? Csökkentené téli fűtési költségeit?

 

A környezetet és a belteret összekötő üveg az egyik legnagyszerűbb, ám egyben leggyengébb pontja épületeinknek, melyen keresztül  rengeteg energiát pazarlunk el és számos veszélynektesszük ki magunkat. Az üvegfóliák segítenek megoldani az üveggel kapcsolatos problémáit!

1. Energiamegtakarítás

Takarítsa meg klimatizációs költségeinek jelentős részét az ablakokon át besugárzott energia szűrésével. Az üvegfóliákkal hatékonyan csökkentheti energiaköltségeit, akár teljesen láthatatlan módon is. Tegye munkahelyét költséghatékonyabbá!

2. Szilánkvédelem

A biztonsági üvegfóliák üvegtörés esetén egybentartják az üvegtáblát, ezzel gátolva a szilánkosodást, az üvegtörésből eredő sérülések legismertebb okát. Tegye munkahe­lyét biztonságosabbá!

3. Betörésvédelem

Az üvegfóliák rács helyettesítésére alkalmasak, azzal megegyező szintű védelmet nyújtanak, mivel az üveg áttörését drasztikusan lelassítják. Kirakatoknál,

portáloknál meggátolják a betöréses lopásokat, irodák esetében védik a kínálkozó üvegfelületeket. Láthatatlan, kristálytiszta és fémezett, hővédő kivitelekben is elérhető. Tegye munka helyét biztonságosabbá!

4. Fényegyensúly

Számítógépek monitorai előtt dolgozók, vagy egyéb kijelzőket kezelők gyakran panaszkodnak a túlzott fénymennyiségre, amely tükrözést kelt a monitoron, ezzel jelentősen rontva annak olvashatóságát. Azüvegfóliák használatával csökkentheti a bejövő fénymennyiséget, ezzel biztosítva a megfelelő körülményeket a hatékony munkavégzéshez. Tegye munkahelyét komfortosabbá!

5. Térelválasztás

Az irodai térelválasztás üvegekkel számos problémát felvet. Nehéz a változó arculathoz és felhasználáshoz igazítani, mivel az üveg beszerelése körülményes és drága. 

A dekorációs üvegfóliák harmonikusabbá teszik a belső teret, segítségükkel bármikor meg változtatható az üvegek megjelenése. Tegye irodáját harmonikussá!

6. Megjelenés

Számos esetben találkozunk irodaépületekkel, melyek valamilyen okból kifolyólag nem illenek környezetükbe, esetleg idejét múltnak tűnnek. Ideális megoldás az üvegek megjelenésének megváltoztatása. Tegye irodáját modernebbé!

7. Graffiti védelem

Kirakatok, nagyobb üvegportálok sokszor találkoznak graffitti feliratokkal, savmarással, mely megkeseríti mindennapjainkat. Az AG fóliák láthatatlan réteget képeznek az üvegen, melyek felfogják az ilyen jellegű támadásokat. A fólia egyszerűen cserélhető, ezzel elkerülve az üvegtábla cseréjével járó bonyodalmakat és

költségeket. Tegye üvegportálját védetté!

8. UV védelem

Egészségünk védelme elsőrendű érdekünk, az üvegfóliák az üvegen átjutó, káros UV-B és UV-A sugárzást 99%-ban megszűrik. Érték tárgyainak fakulásáért is elsősorban az UV sugárzás felel, így az üvegfóliák meghosszabbítják élettartamukat. Védekezzen a káros UV sugárzás ellen!

UV gravírozás

A PERMANENTMARK® rendszerrel belegravírozható a gépjármű alvázszáma az összes üvegbe és a karosszériaelemek belső felületére (alapból 24 jelölés).

A gravírozás nem egy egyszerű felületi jelölést jelent, hanem mély, kémiai maratást, mely csak a felület teljes rongálásával távolítható el.

A lakkozott karosszéria elemeken az azonosító jelek áthatolnak a fedőlakkon, a festék rétegen és az alapozón, míg a karosszériát nem bántják. A karosszériaelemeken a jelölés csak UV-sugárzás hatására látszik.

A hátsó lámpa narancssárga azonosítót kap. Ezek az azonosító adatok az eljárásnak köszönhetően, polírozással vagy oldószerekkel eltávolíthatatlanok.

A PERMANENTMARK előnyei:

 

 • értéktelenné teszi gépkocsiját a tolvajok szemében,
 • 24 órás védelmet biztosít (nem merül le az elem, nem romlik el),
 • diszkrét, roncsolásmentesen eltávolíthatatlan jelölések,
 • kedvező ár (alig több, mint egy teletankolás ára),
 • MABISZ tanúsítvány,
 • egyedülálló garancia,
 • EUROTAX értéknövelő tényező.

 

Önnek fontos az autója?

Kapcsolat űrlap

Üdvözöljük

 

Minden ami a reklámmal kapcsolatos... Közel 25 éve foglalkozunk reklámgrafikával. Az első évtizedben egyedül, majd a folyamatosan változó igényeknek megfelelve, szélesítve szolgáltatásaink körét mára már egy kreatív kis csapattal várjuk a szépre és igényesre fogékony megrendelőinket. Reklámgrafika - Fóliázás ebbe a kettő termékkörbe próbáltuk összefoglalni mindazt mit érdemes. Kellemes nézelődést és hasznos időtöltést kívánunk. Köszönöm, hogy meglátogatta honlapunkat.

Cégünk 2023-ban a HVG  es ceginformacio.hu által kiadott arany minősítésben részesült.arany-removebg.png

 

 

Kapcsolat

 

 

 

 

Cím/Bemutatóterem: Dunaföldvár, Paksi u. 2.
Telefon: +36 30 422 9701
Központi e-mail: df@dekorfashion.hu

 

 

 

 

 

Kiskőrös iroda: 6200 Kiskőrös, Csokonai u. 47.
Telefon: +36 30 634 8840
e-mail: kiskoros@dekorfashion.hu

 

MUNKATÁRSAINK

czobor_gabor.jpg

Czobor Gábor
tulajdonos

info@dekorfashion.hu

horvathgabor.jpg

Horváth Gábor
irodavezető, dekoratőr

+36 30 692 0078

df@dekorfashion.hu

nori_dekorfashion.jpg

Berényi Nóra
dekoratőr

+36 30 422 9701 

df@dekorfashion.hu

szapu.jpg

Szapu Gábor
operátor

+36 30 422 9701 

df@dekorfashion.hu


NORA.jpg

Takács Nóra
grafikus

+36 30 422 9701 

df@dekorfashion.hu


bea_dekorfashion.jpg

Kiss Beáta
ügyfélkapcsolati referens

+36 30 634 8840 

kiskoros@dekorfashion.hu


erika_dekorfashion.jpg

Sipiczki Erika 
grafikus

+36 30 634 8840 

kiskoros@dekorfashion.hu